Tulossa

Tulossa

Syksy 2018

Tämän syksyn näytelmänä nähdään Mika Waltarin Gabriel, tule takaisin. Näytelmän ohjaa Toni Enholm.
Lisätietoa Ohjelmistossa-sivulta!

Kevät 2019

Kevään pääproduktiona nähdään Sini Sandmanin ohjaama hulvaton komedia, jonka nimi paljastetaan vasta myöhemmin tämän vuoden aikana. Pysykää kuulolla!

Lisäksi keväällä päästään jo perinteeksi muodostuneen Kokeellisen kevään pariin. Ohjelma tulee alustavan suunnitelman mukaan sisältämään jälleen kerran improvisaatiota, sekä jonkin näytelmän historian hämäristä. Kokeellisen kevään ohjaajina toimivat tuttuun tapaan Petra Lähde ja Jenna Lindfors.

Syksy 2019

Syksyn näytelmänä nähdään Peter Quilterin komedia Suurenmoista (Glorious). Näytelmän on kääntänyt Pentti Järvinen ja sen ohjaa Maneerille Mikko Rantanen.

Suurenmoista kertoo laulutaidottomasta amerikkalaisesta sopraanosta, Florence Foster Jenkinsistä (1868-1944), jonka esiintymispyrkimykset estettiin jo nuorena hänen isänsä toimesta. Myöhemmin rikastuttuuaan hän päätyi kuitenkin toteuttamaan unelmansa järjestäen konsertteja ja levyttäen lempiaarioitaan. Kuulijoilla ei ollut rohkeutta tai sydäntä sanoa, miten kammottavalta laulu kuulosti. Näytelmä on tarina vilpittömyydestä ja horjumattomasta luottamuksesta omiin kykyihin.