Tulossa

Syksy 2020

Syksyn näytelmä on jo päätetty, mutta julkistamme tiedon vasta harjoituskauden alettua. Luvassa on sympaattinen komedia, jollaista et ole ennen Maneerissa nähnyt. Pysy kuulolla!

Kevät 2021

Työnimi: Kohti

Ympäri käytiin ja ohi mentiin! Rappusissa tajusin, mitä hän sanoi kymmenen vuotta sitten. Puhutko seinille vai oletko seinä?

Keväällä 2021 Maneerissa nähdään työryhmälähtöinen tutkiva esitys ihmisten kohtaamisesta, sen puutteesta ja aitoon kohtaamiseen pyrkimisestä. Prosessissa tutkimme erilaisin luomisen tavoin, kuinka kohtaamattomuus ilmenee ja miten kohtaamattomuudesta löytyisi tie kohtaamiseen. Tuloksena on episodimainen kollaasi, moniääninen, työryhmän näköinen teatteriesitys – säkenöivä, pohtiva, humoristinen, koskettava.

Esityksen ohjaa Minna Tuomarmäki, ja työryhmän materiaalien pohjalta käsikirjoituksen kokoaa Petra Lähde. Musiikin tuo teokseen mukaan Lea Tommola, joka myös työstää visuaalista ilmettä yhdessä työryhmän kanssa.

Kohti oli alkujaan suunniteltu keväälle 2020, mutta jouduimme keskeyttämään näytelmän harjoitukset pandemian vuoksi ja siirtämään esitysajankohdan keväälle 2021.